arrow
Recepten

Lasagne met Carasau brood

Een heerlijk recept om te food-preppen en dat in enkele minuten klaar is. Een ideaal gerecht om mee te starten, ook ideaal in kleine porties als tapas.

10 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Kooktijd

Goedkoop

Kostprijs

Makkelijk

Moeilijkheidsgraad

Voorbereiding

Was de tomaatjes en snijd ze in 4, snijd de ui in fijne ringen. Meng de groentjes met de olie en peper en zout.

Snijd de caciotta kaas in dunne schijfjes.

Samenstellen

Borstel de kommetjes in met olie met behulp van een silicone borstel. Scheur het platbrood (of wrap bodem) maak laagjes afwisselden tussen brood, groenten, brood, kaas enz. werk af met verse basilicum tussen de laagjes.

Meng olijfolie met wat water tot ene gladde emulsie en overgiet hiermee het geheel. Wrijf de randen schoon en sluit met de rubber ring en de metalen klem.

Magnetron bereiding

Selecteer de magnetron functie op 800W en gaar de gesloten pot gedurende 5 minuten, doe dat met elke pot afzonderlijk. Na 5 de gaartijd laat je de potten 10 minuten met gesloten deksel rusten. Nu zijn ze helemaal klaar om te eten of je kan ze tot 7 dagen bewaren in de koelkast.

Elettrodomestici in Acciaio, Colonna Stellata ILVE

Een smaakexplosie

Nadat je de groenten hebt gesneden giet je ze in een zak met de olijfolie en kruiden. Selecteer de “chef” cyclus in de vacuümlade voor de groeten, door het proces worden de smaken in de blokjes gekneed in enkele minuten.

Na de het klaarmaken in de magnetron kan je de potten met de blast chiller snel afkoelen, zo bewaar je optimaal de smaak, het aroma en de voedingswaarde van je gerecht. Je kan tussen verschillende functies kiezen zoals past a& rijst, lasagne, hete vloeistof…

Ontdek onze Sterzuil ILVE
arrow