arrow
Rezepturen

Graavilohi

Lohi on voimakas ja itsepäinen vedessä, sillä se on herkullinen ja hauras kun sitä valmistaa. Tässä muutama vinkki ennen sen valmistamista, syö merilohta harvemmin ja valitse parasta laatua. Valmista se hyvin ja arvosta sen Omega 3 rasvahappoja sekä antioksidantteja.

10 minuuttia + blast chilling

Valmisteluaika

20 minuuttia

Kypsennysaika

Keskitasoa/Korkea

Annoskustannus

Keskitasoa

Vaikeusaste

Valmistelu

Leikkaa pikajäähdytetty lohi annoskokoseksi paloiksi, kun olet poistanut nahan. Laita lohen palat pusseihin joissa on sekoitus 70/30 suhteessa suola vs katajanmarjat, pippuri, tinjami, lime-mehua ja oliiviöljy.

Vakumointiprosessi

Laita kaikki ainesosat vakumointipussiin ja anna sen vetäytyä jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Sous Vide Paistaminen

Sillä välin käynnistä sirkulaattori ja aseta se 50°C ja kypsennä lohta 20 minuuttia.

Säilytys

Säilytä pusseissa jääkaapissa 8 vuorokautta.

Abbattitore di temperatura in vetro nero ILVE

Raakakala turvallisesti

Pese ja kuivaa huolellisesti tuore lohifile. Laita se Ultracombin lasipellille ja paina Blast Chillerin pasitoanturi kalaan. Aseta Blast Chiller “Raw fish”- toiminnolla, se jäädyttää kalan -30°C 24 tunniksi ja 20 minuutiksi. Tämä on tärkeää jotta mahdolliset kaikki loiset kalassa eliminoidaan. Kun tarvittava aika on kulunut Blast Chiller kytkeytyy automaattisesti säilytys-toimintoon 0°C jossa voit käyttää myös raakakalaa. Pakastimet kotona saavuttavat vain -18°C ja siksi on viisasta pakastaa kaloja vähintään 96 tunita (4 vuorokautta) jotta kaikki loiset neutralisoidaan.

Tutustu ILVE:n sisäänrakennettuihin puhallusjäähdyttimiin
arrow

Verwandte Artikel